M +32 473 73 64 79

U bent hier

Multimedia

Content management systemen

Content management systemen (vaak vermeld als kortweg CMS) laten toe om de inhoud en structuur van websites zelf te beheren, dit zonder dat hiervoor technische kennis van programmeer(web)talen nodig is. De inhoud van websites kunnen tekst, afbeeldingen, video's, audiofragmenten, ... zijn.

Mobiele applicaties

Bedrijven en organisaties hebben steeds meer een mobiele visie of een uitgewerkt idee om mobiel te gaan werken.

DH.net kan u helpen bij het vertalen van deze mobiele visie in uw eigen bedrijfsapp.

Prepress design

Bij DH.net kan u ook uw eigen huisstijl laten ontwerpen. Samen bekijken we de gewenste kleuren en grafische elementen die u wenst of die uw bedrijf of organisatie nodig heeft. Privépersonen en verenigingen kunnen bij DH.net ook terecht voor het ontwerpen van Prepress design elementen.

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachineoptimalisatie is de wetenschap om uw website zo hoog mogelijk te laten scoren in de zoekresultaten van verschillende zoekmotoren als Google, Bing, Yahoo, ... DH.net kan u helpen om deze wetenschap te doorgronden en in de praktijk tot optimale zoekresultaten te leiden.

Sociale media

Sociale media zijn een populair gegeven. Ze vormen het middel bij uitstek om efficiënt en snel te communiceren dit met zowel particulieren als professionelen. DH.net kan u helpen bij het integreren van sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, ... in uw (bedrijfs)website of andere applicatie.

Softwareontwikkeling

Vele bedrijfsprocessen werden door de jaren heen reeds in specifieke en multifunctionele softwarepakketten vertaald en geautomatiseerd.

Toch kan u als klant nog de voorkeur hebben om de bedrijfsprocessen van uw onderneming in een op maat ontwikkeld softwarepakket te bundelen. DH.net kan u hierbij helpen en u begeleiden tijdens dergelijk project.

Webdesign

Verder bouwend op een door DH.net ontwikkelde huisstijl, op uw bestaande huisstijl of in ontwikkeling samen met een nieuwe huisstijl, kan DH.net ook de layout van uw website ontwerpen en uitwerken.

Webontwikkeling

DH.net ontwikkelt ook websites op maat. Dit kunnen zowel statische als dynamische websites zijn. Aan dynamische websites wordt doorgans ook een databank gekoppeld om data in op te slaan. In samenspraak met de klant wordt gekeken wat de noden en doeleinden van de website zijn. Op basis daarvan wordt een keuze gemaakt voor de ontwikkeling van de website.

Een gepaste en efficiënte oplossing op maat

Vraag nu jouw vrijblijvende offerte aan!

Contacteer DH.net

Beroep doen op DH.net?! Stuur een e-mail of bel +32 473 73 64 79

Contact

DavidHosse.net

Biezeweide 252
1500 Halle
Belgium

M: (+32) (0)473 73 64 79
E: info@davidhosse.net
S: DH.net QuickSupport

Ondernemingsnummer:
BTW BE 0845.491.392

Officiële partner van

 

DH.net op het net

DH.net op Facebook | DH.net op Instagram | DH.net op Twitter | DH.net op LinkedIn | DH.net op Pinterest | DH.net op tumblr

DavidHosse.net sinds 2012