M +32 473 73 64 79

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (SEO) of zoekmachineoptimalisatie is de wetenschap om uw website zo hoog mogelijk te laten scoren in de zoekresultaten van verschillende zoekmotoren als Google, Bing, Yahoo, ... DH.net kan u helpen om deze wetenschap te doorgronden en in de praktijk tot optimale zoekresultaten te leiden.

Onder meer het integreren van sociale media zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, ... in uw website zorgt reeds voor een positiever of hoger zoekresultaat. Het linken naar en het plaatsen van linken naar andere websites op uw website  beïnvloeden de zoekresultaten ook in positieve zin.

De beste zoekmachineoptimalisatie wordt echter bekomen door de inhoud van uw website volledig te indexeren. Allerhande trefwoorden worden herkend en contextueel met mekaar in een logisch verband gebracht waarna de verschillende zoekmotoren deze op hun beurt zullen opnemen in hun zoekmotormechanisme. Op basis van het van toepassing zijnde zoekmotoralgoritme, zal de indexatie van de inhoud van uw website resulteren in beter of veel beter zoekresultaat.

De analyse en opvolging van uw SEO-campagnes gebeurt via Google Analytics. Deze applicatie wordt aan uw website gekoppeld.
 

Een gepaste en efficiënte oplossing op maat

Vraag nu jouw vrijblijvende offerte aan!

Contacteer DH.net

Beroep doen op DH.net?! Stuur een e-mail of bel +32 473 73 64 79

Contact

DavidHosse.net

Edingensesteenweg 69
Biezeweide 252
(nieuw adres vanaf 10/02/2023!)
1500 Halle
Belgium

M: (+32) (0)473 73 64 79
E: info@davidhosse.net
S: DH.net QuickSupport

Ondernemingsnummer:
BTW BE 0845.491.392

Officiële partner van

 

DH.net op het net

DH.net op Facebook | DH.net op Instagram | DH.net op Twitter | DH.net op LinkedIn | DH.net op Pinterest | DH.net op tumblr

DavidHosse.net sinds 2012