M +32 473 73 64 79

Softwareontwikkeling

Softwareontwikkeling

Vele bedrijfsprocessen werden door de jaren heen reeds in specifieke en multifunctionele softwarepakketten vertaald en geautomatiseerd.

Toch kan u als klant nog de voorkeur hebben om de bedrijfsprocessen van uw onderneming in een op maat ontwikkeld softwarepakket te bundelen. DH.net kan u hierbij helpen en u begeleiden tijdens dergelijk project.

Op maat gemaakte software dient, net zoals de meeste en zeker de meest gekende softwarepakketten, de moderne aspecten van softwareontwikkeling te bevatten en daarom geeft DH.net de voorkeur aan een modulaire opbouw van uw softwarepakket.

Naast het ontwikkelen en begeleiden van een volledig nieuw en op maat gemaakt softwarepakket, kan DH.net ook aanpassingen of aanvullingen ontwikkelen voor softwarepakketten die u reeds gebruikt binnen uw onderneming. Dit kan bijvoorbeeld gaan over een stukje bijkomende software die de "missing link" is tussen het ene en het andere softwarepakket en die het circuit van de gegevenstroom op die manier kan vervolmaken.

Voor het programmeren van software wordt onder meer het .NET platform van Microsoft met de programeertaal C# gebruikt. Daarnaast kan er ook in Java ontwikkeld.
Indien het op maat gemaakte softwarepakket een webapplicatie betreft, is het eveneens mogelijk om in ASP.net of PHP te gaan ontwikkelen.

Qua databasetechnologie voor op maat gemaakte software geeft DH.net de voorkeur aan MySQL of MS SQL Server.

Bij elk softwareontwikkelingsproject wordt ook steeds de nodige opleiding en ondersteuning aan de klant aangeboden.

Microsoft Java MySQL

Een gepaste en efficiënte oplossing op maat

Vraag nu jouw vrijblijvende offerte aan!

Contacteer DH.net

Beroep doen op DH.net?! Stuur een e-mail of bel +32 473 73 64 79

Contact

DavidHosse.net

Edingensesteenweg 69
Biezeweide 252
(nieuw adres vanaf 10/02/2023!)
1500 Halle
Belgium

M: (+32) (0)473 73 64 79
E: info@davidhosse.net
S: DH.net QuickSupport

Ondernemingsnummer:
BTW BE 0845.491.392

Officiële partner van

 

DH.net op het net

DH.net op Facebook | DH.net op Instagram | DH.net op Twitter | DH.net op LinkedIn | DH.net op Pinterest | DH.net op tumblr

DavidHosse.net sinds 2012