M +32 473 73 64 79

U bent hier

Netwerk

Backup, Recovery & Continuity

Data van bedrijven (en uiteraard ook van particulieren) neemt dag na dag toe. Voor bedrijven maakt data deel uit van de waarde van de dagelijkse bedrijfsvoering. In die zin is het cruciaal om data zo goed mogelijk te beheren, te beveiligen en op de juiste manier te vrijwaren. DH.net biedt volgende backup pakketten aan: Data Backup (BRONZE), Disaster Recovery (SILVER) en Business Continuity (GOLD).

Cloud-diensten

Sommige diensten worden in de Cloud aangeboden. Een ander woord voor de Cloud is het internet. Uw werkomgeving en bestanden zijn vrijwel overal beschikbaar (via verschillende soorten toestellen). De meest gekende Cloud-diensten zijn G Suite en Microsoft Office 365.

Domeinnamen

Naast webruimte heeft een website ook een domeinnaam nodig. Via DH.net kan u de domeinnaam van uw keuze registreren. De extensie van uw domeinnaam kan zowel een .com, .net, .org, .info, .biz, .eu, .be, .nl, .fr, .de, ... zijn!

Domeinnamen

Netwerken zijn niet meer weg te denken in bedrijven. Ook particulieren denken steeds vaker aan het voorzien van een thuisnetwerk bij het (ver)bouwen. DH.net helpt u graag bij het installeren en beheren van het netwerk van uw bedrijf of droomhuis.

Systeembeheer

Een degelijk netwerk wordt steeds ondersteund door een degelijk systeem doorgaans bestaande uit servers, firewalls, spamfilters, antivirus- en malware oplossingen, backupsystemen, monitoring, ... DH.net helpt u met de nodige kennis uw ideale systeem te bepalen, te installeren en te onderhouden.

Webhosting

Een website online plaatsen zonder webruimte is ondenkbaar. Daarom biedt DH.net u de mogelijkheid om uw website(s) in een hybride en cloudgebaseerde webhostingomgeving te plaatsen waarbij ook gedacht wordt aan het gebruik van groene, hernieuwbare energie! DH.net biedt volgende pakketten aan: Extra small, Small, Medium, Large, Extra Large en Extreme.

Een gepaste en efficiënte oplossing op maat

Vraag nu jouw vrijblijvende offerte aan!

Contacteer DH.net

Beroep doen op DH.net?! Stuur een e-mail of bel +32 473 73 64 79

Contact

DavidHosse.net

Biezeweide 252
1500 Halle
Belgium

M: (+32) (0)473 73 64 79
E: info@davidhosse.net
S: DH.net QuickSupport

Ondernemingsnummer:
BTW BE 0845.491.392

Officiële partner van

 

DH.net op het net

DH.net op Facebook | DH.net op Instagram | DH.net op Twitter | DH.net op LinkedIn | DH.net op Pinterest | DH.net op tumblr

DavidHosse.net sinds 2012